Trwa wczytywanie produktów

Om oss

Vi är specialister inom tillverkning av pärmar och andra presentationsmaterial. Oavsett om du är ute efter en unik produkt med individuell design eller behöver en liten upplaga för internt bruk på företaget, eller kanske behöver någon som snabbt trycker ut ett större antal pärmar - välkommen! Som vår kund kan du utnyttja drygt 16 års erfarenhet som vi har inom individuellt anpassad och massproduktion av högklassiga pärmar och andra presentationsmaterial.

Vi är ett ledande företag bland leverantörer av personligt anpassade pärmar. Vi erbjuder modern maskinpark som garanterar högsta tjänster och snabbt orderutförande. Mot individuell beställning tillverkar vi även andra presentationsprodukter, bl.a. mappar, presentationsmappar, etuier.

Du är också välkommen som samarbetspartner.

 

Söker du en metod för att göra i ordning ditt företags dokumentation eller kanske letar du efter ett sätt att presentera dina produkter eller andra produkter - beställ din egen pärm med personligt anpassat tryck!

Välj pärmen och tillbehör som du tycker om, beslut om vad som ska tryckas och beställ så många exemplar du behöver. Personligt anpassade pärmar är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag men även en bra present.

Kontorsmaterial med individuellt anpassat tryck är det bästa sättet att ordna ditt företags dokumentation och dessutom ett pålitligt marknadsföringsverktyg.

Du behöver inte beställa någon stor upplaga. Vi trycker även en enda pärm enligt ditt projekt!