Inläsning av produkter pågår

Kvalitet på produkter

Erfarenhet och den högsta kvaliteten

Vad gör oss unika

Vi har tillverkat individuellt anpassade pärmar och andra reklammaterial sedan 2001. Vi har alltid den högsta kvaliteten i fokus, och det spelar ingen roll om du beställer en pärm eller flera tusen. Hos oss beställer du precis en sådan produkt och i en sådan upplaga som du behöver. Så designa din unika pärm och vi tillverkar den åt dig.

Högsta tryckkvaliteten

Våra pärmar trycks digitalt. Med digitaltryck kan vi undvika många arbets- och tidskrävande tillverkningsetapper som måste uppfyllas vid offsettryck, t.ex. att exponera film. Så därför anser vi att digitaltryck är perfekt om vi vill agera direkt och tillverka små eller medelstora upplagor. Vi trycker i CMYK-system och färger konverteras automatiskt just till denna färgskala.

Fördelar med digitaltryck:

Du kan trycka även ett styck pärm.

Tryck blir mer flexibelt - korta serier med olika motiv, individuellt anpassat tryck.

Din produkt blir färdig inom den kortaste möjliga tiden.

Sista touchen och säkring

Produkt som beställs på Parmar24 håller sig längre och behåller sin glans. Varför? Eftersom den lamineras, dvs. täcks av en specialfolie. Laminering ingår i pris på alla produkter du beställer. Det är du som bestämmer om du vill att din produkt täcks av en blank, matt eller matt och reptålig folie. Men oavsett vilket laminat du väljer så får du den bästa möjliga produkten både när det gäller estetik och bruk. Laminat skyddar papper mot smuts, fukt och annat yttre påverkan.

Teknologi och material

När du beställer individuellt anpassade pärmar på Parmar24 så får du garanterat bästa möjliga material. De material som redan har använts miljontals gånger på andra våra produkter med fördel. Sådan garanti får du oavsett du beställer ett styck eller en medelstor upplaga.
Det är dessutom du som bestämmer hur pärmen ska se ut. Du väljer alla tillbehör för att anpassa produkten efter dina individuella behov.

Utmärka tillbehör

Söker du unika tillbehör till din nya pärm? Hos oss kan du utrusta pärmen med ett speciellt metallhandtag som gör det lättare att ta den ut från hyllan. Och varför inte skydda pärmens hörn och kanter? Du kan även lägga till en ficka för visitkort eller CD-skivor. När det gäller tillbehör så har du mycket att välja från!

Utvalda tillbehör:

RADO-ring - en metallring för att lättare ta ut din pärm från hyllan.

Metallförstärkning på hörn eller/och kanter - extra skydd för kanter säkrar mot slitage när du tar ut din pärm från hyllan ofta.

Praktiska fickor för visitkort och etiketter på ryggen.