Inläsning av produkter pågår

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Allmänna anmärkningar om personuppgiftsskydd på Segregatory24

Handlar du på vår e-butik kan du bli säker på att dina personuppgifter är säkra. Alla personuppgifter som du lämnar hos oss - inklusive namn, adress, e-postadress, telefonnummer - anses som konfidentiella enligt Personuppgiftslagen.

Personuppgifter och säkerhet

Internet webbplatser som hanteras av Segregatory24 är helt säkra både tekniskt och organisationsmässigt mot att dina personuppgifter förloras, förstörs, offentliggörs eller tas över av obehöriga personer. Därför har du tillgång till ditt kundkonto endast om du anger det unika lösenordet. Användaren får alltid betrakta alla uppgifter som ger tillgång till system hanterade av Segregatory24 som konfidentiella. Segregatory24 tar inget ansvar om kunden tillhandahåller lösenordet till obehöriga personer.

Grunduppgifter för kunden om hur personuppgifter lagras

1. Dina personuppgifter hanteras av bolaget med begränsat ansvar Segregatory24 Spółka z o.o. med säte i Cedry Wielkie, adress: ul. M. Płażyńskiego 6, 83-020 Cedry Wielkie, Polen.

2. Dina personuppgifter samlas i syfte att utföra transaktioner och använda e-butiken som drivs av Segregatory24. Om du har för avsikt att handla med försenad betalning ska dina personuppgifter omfatta även sådana uppgifter som krävs för att bedöma din kapitaltäckning och analysera risken för att du inte betalar.

3. Dina personuppgifter samlas även i marknadsföringssyfte för Segregatory24. Dina personuppgifter kan även tillgängliggöras i marknadsföringssyfte för andra företag som är knutna till Segregatory24. När du placerar din första order blir du tillfrågad om du godkänner att Segregatory24 hanterar dina personuppgifter i marknadsföringssyfte och tillgängliggör dessa i marknadsföringssyfte för andra företag som är knutna till Segregatory24.

4. Du lämnar dina personuppgifter till Segregatory24 frivilligt och du har rätt till att begära tillgång till dina personuppgifter och rätta dem.

5. Dina personuppgifter överförs via Internet i samband med hantering av din order som krypterad data.

6. Segregatory24 lagrar ej några uppgifter om kreditkort. Dessa samlas och hanteras direkt av den bank som tar hand om betalningen.

7. Dina personuppgifter överförs till ett transportföretag som har Segregatory24 som har fullmakt att leverera deras produkter dock detta gäller bara dessa uppgifter som krävs för att leverera dina varor. Och även då hanteras dina personuppgifter både av Segregatory24 och också den behöriga underentreprenören med största säkerhet.

8. Segregatory24 överför dina personuppgifter till tredje personer endast i fall detta krävs enligt lagen och endast till parter som är behöriga att kräva tillgång till dessa.

Tävlingar

Segregatory24 överför dina personuppgifter till andra tjänsteföretag i syften att främja försäljning t.ex. via tävlingar. Du blir tillfrågad när du placerar din första order om du godkänner att dina personuppgifter hanteras i marknadsföringssyften. Dina personuppgifter betraktas endast som konfidentiella och överförs till utvalda samarbetspartners endast i sådan omfattning som det krävs för att utföra en tjänst.

"Cookies"

Segregatory24 använder sig av s.k. "cookies" på några av sina webbsidor inklusive e-butiken. Dessa är uppgifter som identifierar data sparad på din dators hårddisk. Cookies-filer används på e-butiken för att spara din korgs innehåll. Cookie sparas på din dator när du stänger av din webbläsare. När du besöker e-butiken nästa gång läses cookies av igen.

Om du inte godkänner att cookie-filer sparas på din dator kan du ändra din webbläsares inställningar. Men sådan ändring kan leda till att du inte får utnyttja alla funktioner på den webbsida som hanteras av Segregatory24.

Radering och ändring av data

Du som är användaren har rätt att kräva gratis tillgång till alla dina personuppgifter som lagras hos oss. Du har även rätt att rätta, spärra eller radera dina personuppgifter. Du kan återkalla ditt godkännande att Segregatory24 använder, hanterar och överför dina personuppgifter i marknadsföringssyften när som helst i form av ett skriftligt meddelande som ska skickas till Segregatory24 adress: ul. M. Płażyńskiego 6, 83-020, Cedry Wielkie, Polen, eller med e-post på hello@parmar24.se

När vi får ditt meddelande hanteras dina uppgifter endast för att leverera dina produkter och raderas sedan från databasen. Du får inte längre några reklammaterial, inklusive nyhetsbrev. På begäran kan vi bekräfta att vi har raderat dina personuppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande.

Ändring av integritetspolicyn

Om Segregatory24 ändrar sin integritetspolicy och personuppgiftsskydd ska dessa publiceras på webbsidan så att du har tillgång till information om vilka uppgifter som samlas och hur de hanteras. Var vänlig kontakta oss i fall du har några frågor.